Állatkorház Kft, Nyíregyháza

5 Vélemény
frissítve 2019. február 5.

Leírás

A gyógyító munka magas színvonalon felszerelt állatorvosi rendelőben és klinikán folyik, rendelkezésre áll a magas színvonalú állatorvosi munkához minden diagnosztikai eszköz, laboratóriumi diagnosztika, röntgen, ultrahang, endoszkóp. Úgy a gazdasági haszonállatok, mint a társállatok esetében valamennyi állatorvosi beavatkozást, műtéteket el tudunk végezni. A klinika részt vesz folyamatosan az állatorvosok képzésében és továbbképzésében, szaktanácsadással segíti és támogatja az állattartók és állatorvosok tevékenységét.


Cégleírás
Szolgáltatásunkat folyamatosan a nap minden órájában végezzük, a hozzánk behozott, illteve beszállított állatok állatorvosi ellátását el tudjuk végezni, ezen kívül panziós szolgáltatást is nyújtunk. Állatorvosok kérésére napközben az állatok tartási helyén el tudunk végezni különböző állatorvosi beavatkozásokat.
Kulcsszavak:
Állatorvos, Állatgyógyászat, Állateledel, Egészségügy, Állat és állati termék
Állatkorház Kft a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Hála,Felelötlenség!

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nekem egy nagyonszép si-cu Pamacs nevezetü lány kutyám van!!!Egyszer belement a toklász a fültövébe és ettől nem tudta lehajlítani a fejét!Elvittük az álatkorházba és ott egyből kiszették először elakarták altatni és ugy kiszedni de azt én nem engedtem!És végül kiszedték!Nagyon hálás vagyok ezeknek az orvosoknak!Utána pedig a szemébe szurodot egy ks szálka és nem tudta kinyitni a szemét!Elvittük a korházba és ott azt mondták hogy ha nem csepegtetjük normálisan megis vakulhat ezért meg amugy is csepegtettük normálisan elkértek 10000ft-ot a csepekért mikor vissza vittük azt mondták áááá erre elégledt volna egy csepp is ebbe soha nem vakulhat meg!Ez viszont már egy kicsit durva volt!
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Hááát nagyonszép a kiskutyád!!!Cucika!

Mogorvaság

, több mint 2 évvel ezelőtt

Egyszer azt vettük észre, hogy a cicánk csak fekszik és eléggé nincs valami fitt állapotban... így elvittük az állatkórházba, mert úgy gondoltuk, hogy valami mérget ehetett. A váróba belépve iszonyatos bűz csapott meg minket - bár ez nem feltétlnül a kórház hibája, de kellemetlen -. Kb. 1 óra várakozás után az orvos megvizsgálta a cicánkat ( körülbelül 1 percet vett igénybe ) és szinte úgy mondta hogy semmi baja a cicánknak, hogy közben le tudott volna minket szúrni a szemével, hogy mit képzelünk mi, hogy ilyen értelmetlen dolgokat gondolunk! De kérdezem én, egy gazdának nem dolga az, hogy aggódjon a kedvencéért és ha úgy érzi, hogy annak baja van, akkor vigye orvoshoz?!

Felelőtlenség

, több mint 2 évvel ezelőtt

Egy egyszerű infúziós kezelésre vittem a kutyámat, intravénásan kapott Norovit 4-et ( B-vitamin komplex) amitől azonnal meghalt , ráadásul előzetes vizsgálat nélkűl adták be neki.
Az orvos neve Dr Nagy Abonyi Róbert. Hanyag egy orvos !!
Kerűljétek
## spániel 9 éves családtag
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Állatorvosi Klinika

, több mint 2 évvel ezelőtt

Szomszédunk kutyája daganatos lett, és javasolták, hogy ebbe az állatkórházba hozza el, mert itt tudnak rajta segíteni. Sikerült is a műtét, hála a nagyszerű orvosoknak, akik tényleg mindent megtettek a felgyógyulásáért.
## gyógyászat# állatorvos# állatkórház
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Állatkórház

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nekünk nemrég itt mütöték a kutyánkat és hálás vagyok érte mert sikerült a műtét.
Nagyon szépen köszönöm a szakszerű hozzásállást

Írjon véleményt a(z) Állatkorház Kft részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Barzó U. 1
  4551  Nyíregyháza
  (42) 456 149
 2. BARZÓ U.1.
  4551  Nyíregyháza
  (42) 456 149
 3. Nyíregyházi Út 6/A
  4551  Nyíregyháza
  (42) 450 110
 4. LUJZA U. 4.
  4400  Nyíregyháza
  +36 42 506 309
 5. Szarvas Út 15
  4400  Nyíregyháza
  (20) 285 5420
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete