Aldi Nyíregyháza

frissítve 2020. január 9.

Nyitvatartási idők

A 2020.03.25. napon beállított nyitvatartási idők a koronavírus fertőzés kockázata miatt elrendelt korlátozások értelmében.

csütörtökCs
8:00 – 19:00
péntekP
8:00 – 19:00
szombatSzo
8:00 – 19:00
vasárnapV
8:00 – 18:00
hétfőH
8:00 – 19:00
keddK
8:00 – 19:00
szerdaSze
8:00 – 19:00
Nyitva.
Zárásig  4 h 30 min.
4 h 30 min

Leírás

Saját ár- és készletpolitikánk lehetővé teszi, hogy kedvező áron kínáljunk kiváló minőségű élelmiszereket és egyéb fogyasztási cikkeket. Ez sikerünk alapja, amelyben bízhatnak vásárlóink. A legjobb ötletek egyértelműségük és korlátokat nem ismerő megvalósításuk által válnak kiemelkedővé. A diszkont elv következetes megvalósítása mellett köteleztük el magunkat, amely egyet jelent azzal, hogy a lényegre koncentrálunk.
Az ALDI név az elmúlt évtizedek során meghatározó fogalommá vált. Tartósan magas minőséget jelent folyamatosan alacsony áron. Saját ár- és készletpolitikánk lehetővé teszi, hogy kedvező áron kínáljunk kiváló minőségű élelmiszereket és egyéb fogyasztási cikkeket. Ez sikerünk alapja, amelyben bízhatnak vásárlóink. A legjobb ötletek egyértelműségük és korlátokat nem ismerő megvalósításuk által válnak kiemelkedővé. A diszkont elv következetes megvalósítása mellett köteleztük el magunkat, amely egyet jelent azzal, hogy a lényegre koncentrálunk.


Cégleírás
Céltudatos és felelősségteljes cselekedeteinket kínálatunk minősége és vásárlóink elégedettsége határozza meg, melynek során a minőséget, mint összetett kihívást értékeljük: az állandó fejlődés és a magas minőségű termékkínálat mellett a szociális és ökológiai szabványok folyamatos átültetésére irányuló struktúrák felépítése olyan minőségi követelményeket jelent számunkra, amelyeknek felelősségteljesen gondolkodó nemzetközi vállalatként kötelesek vagyunk megfelelni.
Kulcsszavak:
Élelmiszerbolt, Szupermarket, Tésztaétel
Termékek
Szobakerékpár, szabadidőpóló, Sportcipő, Ajándékcsomagoló papír, Celofánzacskó, halászlékocka, Kristálycukor, tésztaételek
Márkanevek
CRANE, TSM, DANONE, MAGGI, BACK FAMILY, KNORR, PRIMANA, NESCAFÉ
Fizetési lehetőségek
 • Étkezési jegy
  Étkezési jegy
 • Erzsébet utalvány
  Erzsébet utalvány
Aldi Nyíregyháza a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Aldi Nyíregyháza

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található Aldi kirendeltségek

 1. Törzs U. 2.
  4400  Nyíregyháza
 2. Pazonyi Út 40.
  4400  Nyíregyháza
 3. Külső-Szoboszlói Út 2.
  4220  Hajdúböszörmény
 4. Városmajor U. 53
  4600  Kisvárda
 5. Aldi Debrecen
  46.24 km
  Kishatár Utca 9/A
  4031  Debrecen