ELITE Esküvői Ruhaszalon, Nyíregyháza

2 Vélemény
ELITE Esküvői Ruhaszalon
VAY ÁDÁM KÖRÚT 6.
4246 Nyíregyháza
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:
42/420-311
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Esküvői ruha, menyasszonyi ruha az Elite Esküvői rhaszalonból. Alkalmi ruha, menyasszonyi ruha és esküvői ruha nagy választék a megye legnagyobb esküvői ruhaszlonjából. Elite Esküvő, Nyíregyháza.


Cégleírás
Az esküvői elegancia exkluzív választéka várja az érdeklődőket 100 m2-es szalonunkban, ahol megtalálhatja a világhírű St. Patrick és Radiosa menyasszonyi ruhákat, Maybelin és La Sera alkalmi ruhákat, Doriani esküvői cipőket, melyeknek kizárólagos Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei képviselete vagyunk.
Kulcsszavak:
Esküvő, Kölcsönzés, Alkalmi ruha, Menyasszonyi ruha, Esküvői ruha, Esküvői ruhakölcsönző, Esküvői kellék, Menyasszonyi ruha kölcsönző
ELITE Esküvői Ruhaszalon a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

pinkytunderke
Elite Esküvői ruhaszalon

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

2008 nyarán házasodott meg a Nővérem. Felkerestünk nagyon sok esküvői ruhaszalont, míg végül sikerült eljutnunk ehhez. Már ahogy ebléptünk, és megláttuk a sok csodaszép ruhát, meg a kedves fogadtatást, éreztük nem is kell tovább keresgélnünk, és ide kellett volna már legelőször is jönnünk. Hatalmas a választék, nagyon sok szép esküvői, alkalmi ruhák vannak mind kölcsönzés, mind pedig vásárlásra is egyaránt. Olasz, spanyol ruhák a legcsodálatosabbak. Nővéremnek is sikerült itt álmai esküvői ruháját megtalálnia. Amint felvette rá volt írva az arcára hogy szinte repül benne. Persze az eladóknak is köszönhető, hogy rátalált erre a gyönyörű darabra! És a vőlegény sem panaszkodhatott a Nagy napon, hiszen csodaszép, jó minőségű, elegáns öltönyt sikerült neki is választania innen. És az árak is elfogadhatóak. Bár Én azt mondom, ne a nagy napunkon spóroljunk! Valamint a koszorúslány ruhák is meseszépek! Aki emlékezetes esküvőt akar, az mindenképpen ebből a szalonból válasszon ruhát, és meglátja, egész nap tündökölni fog!!!! És tényleg az eladók, valamint a főnökasszony is rettentő türelmesek, és kedvesek. Nagyon aranyosak. Bármi volt rögtön telefonáltak, nagyon segítőkészek!!! Nekik szívem szerint 10es csillagot adnék. És biztosra veszem, hogy ha egyszer majd eljön az Én nagy napom is, első utam az Elite ruhaszalonba vezet majd!!!

Ruha

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

amikor a bátyám házasodot a feleségének a ruhát itt szerezték be. szerintem nagyon szép volt. Gratulálok hozzá és nekik is a lagzihoz.

Írjon véleményt a(z) ELITE Esküvői Ruhaszalon részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

  1. Dózsa György U.49.
    4400  Nyíregyháza
  2. Sólyom Utca 14.
    4400  Nyíregyháza
  3. Család U. 66
    4400  Nyíregyháza
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete