XEVIKÓ Ker. Szolg Kft., Nyíregyháza

4 Vélemény
XEVIKÓ Ker. Szolg Kft.
Debreceni Út '01568/62
4400 Nyíregyháza
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:
(42) 507 920
Telefon:
(42) 461 474
Fax:
(42) 462 062
Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

vasárnapVZárva
hétfőH
8:00 – 17:00
keddK**
8:00 – 17:00
Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
szerdaSze
8:00 – 17:00
csütörtökCs
8:00 – 17:00
péntekP
8:00 – 17:00
szombatSzoZárva
Zárva.
Nyitásig  20 h 15 min.
20 h 15 min

Gazdasági információk

Cégnév
Xevikó Kft. Peugeot Márkaker. és Szervíz
Adószám
10471539-2-15

Leírás

Európa idegeit Napóleon borzolta, mindenki a francia birodalomtól rettegett vagy éppen benne bízott, miközben Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot egy észak-franciaországi kisváros, Montbéliard mellett egy másik, ma már elmondhatjuk, maradandóbb birodalom alapjait rakta le. A családi malmot öntödévé alakították, és 1820-tól késztermékek gyártásába kezdtek: a rugók, fűrészlapok, kéziszerszámok mellett kávédarálók, sőt női szoknyaabroncsok színesítették a cég profilját. A Peugeot Testvérek (Peugeot Freres) néven önállósult cég hamarosan újabb üzemeket létesít, és termékeit Európa számos országába exportálja.


Cégleírás
Xeviko Kft. 1990-ben alakult. A cég működésének első öt évében használt gépkocsik importálásával és értékesítésével foglalkozott. Ezen időszak alatt teremtődtek meg azok a feltételek, melyek lehetővé tették az új gépjárművek forgalmazását és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások biztosítását. Ennek eredményeként a Xeviko Kft. 1995. októberében szerződést kötött a Peugeot Hungária Kft-vel, Peugeot Márkakereskedés kialakítására.
Az 1996. május 17-i hivatalos megnyitóval csatlakozott a Peugeot Hungária Kft. hivatalos márkakereskedői hálózatához, így Szabolcs- Sz.- B. megyében létrejött e nagymúltú francia autógyár márkakereskedése, ahol mintegy 1000 m2 alapterületen igényes és kulturált körülmények között szolgáljuk ki ügyfeleinket. 1998 -tól a cég már Hajdú -Bihar megyében is nyitott egy Márkakereskedést, ott is kizárólagos forgalmazó lett. Ez a kereskedésünk és szervizünk 900 négyzetméter alapterületen működik.
. Az új karosszéria és fényező műhelyekben a karambolos gépjárművek teljeskörű javítását és ügyintézését válaljuk. - egyénre szabott lízing és részletfizetési feltételek - használtautó beszámítás - használtautó értékesítés - kötelező-és casco biztosítás kötés A szalonok kialakítása és mérete helyet kínál az alkatrész és tartozék értékesítésnek is, ahol felkészült értékesítők szakmai és gyakorlati tanácsokkal is állnak az ügyfelek rendelkezésére. A szervizekben minden problémát rövid határidőn belül tudnak megoldani. A magas szintű szakmai képzések és a legmodernebb gyári Peugeot motordiagnosztikai eszközök, és célszerszámok minden feltételét megteremtik az alábbi szolgáltatásoknak: - garanciális és garancián túli szervizelés - motordiagnosztika - futómű beállítás - fődarab javítás és felújítás - gumiszerelés és centrírozás - biztosítási kárrendezés - környezetvédelmi felülvizsgálat (zöldkártya) - Teljeskörű kárügyintézés; - csereautó szolgáltatás
Kulcsszavak:
Autókereskedés, Autókereskedelem, Márkakereskedés, Autószalon, Márkaképviselet, Új autó, Haszongépjármű, Szakszerviz, Autó adásvétel, Autó, Autószerviz, Márkaszerviz, Autóipar, Üzletág, Környezetvédelmi mérések, Zöldkártya, Autóalkatrész, Autófelszerelés, Autóipari, Gépjármukereskedelem
XEVIKÓ Ker. Szolg Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

hitelügyintézés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnos a cégnél sok sérelmet szenvedtem el. Felkértem őket egy általam kiválasztott autó hitelezésére. Ez a tortúra náluk 2 hét után ért véget, úgy hogy a bank által elfogadott hitelkérelem után még 1 hét telt el mire mindent rendeztek. Ígérgettek minden nap, hogy holnap kész, de nem lett. Papírmunkával csúsztak el a dolgok. Egyszerre alá írhattam volna mindent, de elfelejtették az egyiket aláíratni, aztán a másikat, stb. Ez nekem sok gondot, anyagi ki esést jelentett. Az ígérgetéseik miatt lejárattam magam az üzlettársaim előtt, mert hozzájuk igazítottam a tevékenységeimet. Soh többet nem intézek náluk semmilyen ügyemet, sőt senkinek sem ajánlom, ne járjanak úgy mint én.

Az autó

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én a peugeot márkát részesitem nagy márkának. Igaz vannak még tőle drágám autok. Nekem az összes peugeot jól néz ki. Igaz hogy nekem suzuki van de ha sok pénzem lesz...
## szerviz# autokereskedelem# karoszéria javitás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

autó

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Egyszerűen imádom őket! Márkahűé tettek ezelőtt 4 éve. Azóta is magas szintű kiszolgálásban van részem, szinte családtagnak érzem magam. Hibátlanul, gyorsan dolgoznak, akár sűrgős esetekben is, az árak pedig nem verik a plafont. Csillagos 5-ös nekik!

Enikő
Megelégedve!

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Autót szerettem volna vásárolni,de nem igazán tudtam eldönteni,hogy miet is.Az elképzelés megvolt,meg a tól-ig is.Na de meíket??Az összes szalonba bementem ami a városban volt és kiszemelt autókat megnézegettem,na és teszteltem az eladókat.Arra a döntésre jutottam,hogy Peugeot lesz az én autóm.407-es!Üzleti ügyben el kellett halasztanom a vásárlást.Hazafele tarottam és Nyíregyházán megálltam.Gondoltam,ha már itt vagyok benézek ebbe a szalonba is.Az eladó nagyon felkészülten bemutatta az autót,a szinválaztékot, stb..Elmondta mi van készleten,mert azokra nem kell várni.El sem tudom mondani,hogy még mi mindenről tájékoztatott.Óriási információ áradatot kaptam.Majd megköszöntem és eljöttem.Másnap bementem a lakóhelyemen lévő Peugeot szalonba.Ott sajnos nem ez a kedvesség fogadott.Kedvesek voltak,de hiányzott az a plusz.Autóba ültem és átmentem Nyíregyházára.Az eladó megismert és kiválasztottam az új autómat.Töllük vettem meg!Azóta is odajárok szervzbe,holtott a közelembe is van Peugeot szalon.Szerintem nagyon fontos az ügyfelekkel való kedves,korrekt bánásmód!Nekik plusz egy eladott autót, jelentett és egy megelégedett vevőt!Boldogan távoztam, és járok hozzájuk a mai napig is.
## autószalon# autószervíz
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) XEVIKÓ Ker. Szolg Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. DEBRECENI UTCA 179
  4400  Nyíregyháza
 2. Váci Mihály Utca 9
  4400  Nyíregyháza
 3. Váci Mihály Út 29.
  4400  Nyíregyháza
 4. Hatzel Tér 10
  4400  Nyíregyháza
 5. Kert Utca 31
  4400  Nyíregyháza
 6. Kert Utca 21.
  4400  Nyíregyháza
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete